OVER MIJ

Hi ik ben Lieke,
en ooit stond ik waar jij nu staat.

Ooit was ik ervan overtuigd dat ik gelukkiger zou zijn als mijn lichaam zou veranderen. Dat ik hoge doelen stel voor mezelf is niets nieuws, dat ik daarnaast ook houd van controle en perfectionistische trekjes heb, evenmin. Dat alles brengt, en bracht, me heel veel. Maar het zorgde er ook voor dat dat wat begon als onschuldig lijnen en wat meer sporten uiteindelijk de aanzet was tot een eetprobleem. Van niet eten, extreem gezond eten, overmatig sporten, eetbuien tot compenseren, ik ken het allemaal.

Terugkijkend kan ik zien dat mijn eetprobleem een functie had. Want een eetprobleem gaat niet over eten. Het was mijn manier van omgaan met emoties en tegenslagen. Om alles wat ik voelde te dempen en te vermijden. Door me te focussen op eten, mijn lichaam en de schijnveiligheid van controle die ik daarover dacht te hebben.

Herstel is niet gemakkelijk en gaat met vallen en opstaan. Maar ik weet dat het kan! Daarom help ik nu graag anderen op hun weg naar herstel.

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

lifestyle loopbaan coaching quote

“Lieke helped me by asking the right questions. It made me think and put things in perspective in a way that I had never done before.” 


lifestyle loopbaan coaching quote

– Mariana – (31)

“Ik herken nu de momenten die voor mij moeilijk zijn. In de sessies zijn we aan de slag gegaan met hoe ik hier mee om kan gaan. En vooral wat voor mij werkt. Het lukt zeker nog niet altijd maar ik heb er in de praktijk erg veel aan.”
Floor (25)
“Lieke heeft me inzichten gegeven die ik onbewust misschien wel wist, maar nu echt een stuk beter kan plaatsen. Door onze sessies heb ik stappen kunnen zetten."
Anonymous (33)
"Ik heb concrete handvaten overgehouden aan de sessies met Lieke. Ik herken mijn eigen gedrag beter en heb geleerd om deze niet af te wijzen, maar een plek te geven die recht doet aan de gevoelens en gedachten zonder dat deze de overhand nemen."
Joost (30)