FAQ coaching

 

Coaching is er om je te helpen met een specifiek persoonlijk of professioneel doel. Coaching is iets anders dan het geven van advies, counseling, mentoren of therapeutische ondersteuning. Niet liggen op een bank en graven in je verleden maar concreet kijken naar hoe de huidige situatie eruitziet en wat je er nu aan kunt doen. Het gaat over het verbinden van het hier en nu met datgene waar je naartoe wilt. In een traject kunnen we heus terugblikken op waar en hoe belemmerende patronen of overtuigingen zijn ontstaan maar altijd met als doel vooruit te blijven bewegen richting datgene waar je naartoe wilt.

 

 

Het klinkt zo simpel maar ga op je gevoel af en kies een coach met wie je een klik hebt. De meeste coaches hanteren een vrijblijvend intakegesprek. Maak hier gebruik van om te kijken of je een klik voelt, of je je veilig voelt om jezelf volledig te durven uitten.

 

 

De sessies vinden plaats face-to-face in Amsterdam in mijn eigen coachingsruimte, of waar jij maar wilt via Skype of Zoom.

 

Particulier: De kosten per sessie zijn € 100,-. INCL BTW
Zakelijk: De kosten per sessie zijn € 100,-. EXCL BTW

Een overzicht van alle tarieven tref je op de website van ISA Power.

 

Je kunt je afspraak 48 uur van tevoren kosteloos cancellen of verzetten.

Daarna breng ik 100% van het tarief in rekening voor het vrijhouden van mijn agenda een het voorbereiden van de sessie.

 

 

Helaas niet. Hoewel ondernemers en ZZP’ers de kosten kunnen opgeven als ondernemerskosten. 

 

 

Als ik iets doe ga ik voor het hoogst haalbare. Daarom blijf ik mezelf ontwikkelen door nascholing, heb intervisie met collega coaches en supervisie bij een ervaren coach. Omdat kwaliteit belangrijk voor me is ben ik NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) gecertificeerd en lid van de beroepsvereniging.

 


Ik heb de onderstaande opleidingen gevolgd:

  • ISA Power coach

  • NLP | Practitioner, NVNLP en IANLP-accreditatie | UNLP opleidingen

  • Coach Intensive | Practitioner, EMCC/EQA, NOBCO-accreditatie,  | Nonons opleidingen