MIJN BENADERING

Een quick fix zou fijn zijn. Maar die kan ik je niet bieden. Herstel is niet gemakkelijk en gaat met vallen en opstaan. Maar ik weet dat het kan!

En je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je tijdens een traject om weer met liefde naar jezelf te kijken en de regie over je leven weer terug te krijgen.


In mijn sessies staan veiligheid en vertrouwen voorop. En met praktische, speelse oefeningen help ik je richting een leven met meer autonomie. Daarbij maak ik gebruik van een combinatie van coachmethodieken zoals NLP, Transactionele Analyse, Systemisch werk, Voice Dialogue en Acceptance and Commitment Therapy.


Door actief te luisteren naar wat je zegt én niet zegt, en kritische vragen te stellen komen we tot de kern van je behoeften en verlangens en ontdek je wat echt belangrijk voor je is. We kijken naar overtuigingen en andere obstakels of uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt en die je in de weg staan. Omdat het leven al serieus genoeg is, gebruik ik graag humor om af en toe te relativeren.


Maar belangrijk is wel: je zult zelf moeten willen, en durven veranderen. Ik sta naast je en ben er om met je mee te denken zodat jij je eigen antwoorden en pad kunt onderzoeken en vinden. Ik geloof er namelijk in dat jij de antwoorden al hebt. Dat ze alleen hun weg naar buiten nog moeten vinden. Laten we samen op zoek gaan. En dan merk je vanzelf dat het leven zo veel fijner is als je ziet dat je al goed bent zoals je bent.